Voor-en-na-foto’s van de schokkendste gevallen waarbij Hollywood-sterren enorm veel zijn aangekomen

Afvallen of aankomen houdt velen van ons constant bezig. Het is nu eenmaal zo dat met onze schoonheidsidealen, je gewicht je zelfvertrouwen en eigenwaarde kan maken of breken. Een beetje aankomen kan iedereen gebeuren. En als het om de sterren gaat, zijn er talloze manieren waarop ze daarmee om kunnen gaan.

Dit is een lijst van beroemdheden die in het verleden zijn aangekomen, of het nu is voor een filmrol, tijdens een zwangerschap of gewoon omdat ze te veel hadden gegeten tijdens de feestdagen, en we vertellen erbij wat ze hebben gedaan om er weer van af te komen.

Russell Crowe – 27 kg

Het is altijd vreemd als acteurs die geprezen zijn om hun lichaam het totaal laten verslonzen.  Maar dat is hier niet het geval. Russell Crowe moest naar verluidt ongeveer 27 kilo aankomen om zijn personage te spelen in de miniserie The Loudest Voice in the Room, die ergens in 2019 wordt uitgezonden.

Hoewel er geruchten gaan dat vrienden en familie zich zorgen maken om zijn gezondheid, vooral na zijn scheiding van Danielle Spencer in 2018, is iedereen nieuwsgierig hoe Russell zijn vorm gaat terugvinden nadat hij onlangs zoveel is aangekomen.

You must be logged in to post a comment Login